Ugh! Oon syönyt niin paljon herkkuja pääsiäisen aikaan, että en uskalla mennä vaa'alle seuraavaan kuukauteen! Se siitä vähähiilihydraattisesta dieetistä! Tosi asiassa lipsuin sen ekan oviksen yhteydessä aikamoiseen painonnousuun, joka pitäisi nyt kyllä saada kuriin. Mutta ensi viikolla on lähtö työmatkalle Pariisiin, joten jää kaurapuurojen ja raejuuston syönti taas vähän vähemmälle. Mutta ensi viikolla en syö sokeria. Lupaan! Kunniasanalla!

Perjantain ultra oli kiva. Ylilääkäriä ei tuntunut haittaavaan ollenkaan se, että joutui pyhäpäivänä tulemaan työmaalle. Kun kyselin yhtä sun toista hoitoihin liittyvää, hän vastasi juurta jaksain ja toetsi, ettei hänellä ole kiire mihinkään (ei varmaan, jos laskutti koko ajan jotain tuplahintaa...). Keskustelimme jopa femar-lääkityksen aloittamisesta seuraavan yrityskerran jälkeen. Ultrassa näkyi, että oikeassa munasarjassa oli kasvanut yksi 17 mm kokoinen rakkula ja muut olivat lopettaneet kasvun yrittämisen. Kohdun limakalvokin oli kunnossa. Kiitokseksi ultrauksesta veimme lääkärille pääsiäiskukkia. Hän vaan totesi, ettei halunnut lopettaa hoitoja, koska olimme nähneet niin suuren vaivan (pistin kierrossa 26 krt puregonia ja kävin muistaakseni 6 krt ultrassa!) 

Perjantaina ja vielä lauantainakin pistin puregonia ja sunnuntaina sitten pregnylin, vaikkei ovisplussaa tullutkaan. Pregnylin pistämisen jälkeen en sitten viitsinyt enää testaillakaan, kun ei se näyttäisi totuutta kuitenkaan. Mitään sen kummempia ovistuntemuksia ei ole ollut, toisin kuin viime kerralla. Olemme pupuilleet joka päivä nyt lääkärin määräyksestä. Pääsiäisenä kyläilimme miehen siskon luona, jossa oli kaikki miehen siskot perheineen ja veli tyttöystävänsä kanssa (yhteensä 19 ihmistä ja 2 koiraa). Kaikki tiesivät tilanteestamme ja jopa hoputtivat sänkyhommiin järjestäen meille kahdenkeskeistä aikaa. Sinänsä suloista, mutta aika ahdistavaa kans! Vielä huomenna yritämme pupuilla ja sitten annetaan asian olla. Ensi viikon olen onneksi siellä reissussa, niin ei ehdi piinailla ja tuskailla oireita tai niiden puuttumista! Jos ei tärppää niin olkoon sitten -kele tärppäämättä! Nyt meen lsyömään jätskiä, jotta housujen vyötärö voisi kiduttaa minua entistäkin enemmän! ;)