Kävin aamuvarhaisella taas Väestöliitossa. Ultrassa näkyi paljon paljon pieniä rakkuloita, eli PCO oli tavallaan pahentunut, ilmeisesti clomeilla oli jotain osuutta asiaan. Toisaalta myönnän, että herkuteltuakin on tullut... No, löytyi sieltä yksi ns. johtofollikkelikin, joka oli n. 11mm, eli vielä aika pieni. Tänään on kp 11 ja minun olisi ehkä ollut parempi käydä ultrassa päivää paria myöhemmin, mutta eipä näitä voi aina etukäteen tietää. Lääkäri kehotti aloittamaan oviksen tikuttelun perjantaina ja jatkamaan sitä kp 18 asti, ellei ovisplussa löydy ennen sitä. Jos plussaa ei ole tullut kp 18 mennessä, on mentävä uuteen ultraan. Jos taas plussa löytyy, pitää siitä 7 pvän kuluttua mennä verikokeisiin mittauttamaan keltarauhashormonin määrä tms. Kaikki on siis vielä mahdollista, sekä onnistuminen että epäonnistuminen. Ostin Clearbluen digitaalisen ovistestin, sitä käytin kesälläkin kun yritin ovista bongata. Ensi kierto joudutaan joka tapauksessa olemaan ilman clomeja, sillä lähdemme lokakuun puolivälissä, eli juuri mahdollisen follikkeliultran aikoihin lomalle New Yorkiin. Nyt vaan pitää toivoa ihan sikana, että munis irtoaa ja hedelmöittyy ja kiinnittyy (kohdun limakalvo oli vielä aika ohut... :/)! Sikana toivominen minulta kyllä onnistuu, sillä mulla on varmaan se kuuluisa röhröh-tauti, niin sitkeä flunssa on päällä!

Alkukierron verikokeiden tulokset olivat myös valmistuneet ja kaikki oli kunnossa. Miehen spermakin on aivan priimaluokkaa, joten siitä ei pitäisi raskautumisen kiinni jäädä. On se vaan kumma, että miehellä on tyyliin sata miljoonaa tai jotain hedelmöittämiskykyistä simppaa ja minusta ei meinata saada irti edes yhtä vaivaista munasolua! Huuto Luonto on ihmeellinen...

Olen koko viikon sairaslomalla. Aika on kulunut rattoisasti kokeita laatiessa ja työasioita hoidellessa. Taidan tänä iltana käväistä töissä hakemassa kokeita tarkastettavaksi ja viemässä sijaiselleni vähän matskua. Minkäköhänlaista olisi olla semmoisessa työssä, jossa saisi sairaslomalla olla ajattelematta töitä?

Ai niin, karkkilakko alkoi nyt! Suklaa / toffee sallittu, 2 palaa viikossa. Pe-su saa iltapäiväkahvin kanssa ottaa jonkun pullan tms. Ja liikunta palaa ohjelmitoon heti kun räkätauti on selätetty! Toivottavasti näillä eväillä saadaan se pirun PCO kuriin! Eespäin eespäin tiellä taistojen!